Fotoalbums 1ste graad

• Gisteren vond in onze school een infoavond over ZILL plaats. Bedankt aan alle aanwezigen voor jullie enthousiasme, we hebben dit gevoeld.
  • Onze kleuters en leerlingen van de lagere school mochten vandaag paaseieren zoeken en rapen. Ze kregen hierbij hulp van 2 paashazen.
  • Sportmarathon 2017 was een groot succes! Een dikke pluim voor alle sportievelingen.
  • Onze leerlingen van het 1e en 2e leerjaar bezochten op woensdag 22 november 2017 het witloofmuseum te Kampenhout. Ze werden in 6 groepjes verdeeld en mochten daar koken, witloof kuisen, zich verkleden,... Een hele belevenis om te ontdekken dat witloof toch lekker is.
  • De leerlingen van de lagere school hebben hun fietsvaardigheid via een fietsparcours getest.
  • Halloween 3de kleuterklas en 1ste graad. Joepie, Halloween ! Na de middag mochten we ons eerst verkleden, spookjes, griezels, mummie, heksen,… Nadien gingen we in de verschillende klassen aan de slag. Yoga, spookje knutselen, glasraam maken. Het was een super leuke namiddag !
  • Vrijdag 24/02/2017 deelden we bekers van de dikketruienweek uit aan de klassen: de winnaar van de thermostaat was het 3de leerjaar, de winnaar van de fiets het 6de leerjaar, de winnaar van de tap de 2de kleuterklas, de winnaar van afval-arm de 3de kleuterklas, de winnaar van de schakelaar het 1ste leerjaar en tenslotte de winnaar van het wasrekje het 4de leerjaar.
  • Vrijdag 24/02/2017 hebben we onze zichtbaarheidsactie afsloten met een laatste dansje van onze fluo-kids. Dankzij onze ouderraad konden we met trots onze flinke deelnemers belonen met een cadeautje. De spaakreflectoren werden door onze ouderraad aangekocht! Hartelijk dank fluo-kids en hartelijk dank aan alle deelnemers en de ouderraad!