Fotoalbums 2e graad

• Gisteren vond in onze school een infoavond over ZILL plaats. Bedankt aan alle aanwezigen voor jullie enthousiasme, we hebben dit gevoeld.
  • 'Levend water' was de naam van onze workshop. We leerden over water, mochten waterdiertjes zoeken en aan de hand van een determineertabel konden we elk diertje de juiste naam geven.
  • Onze kleuters en leerlingen van de lagere school mochten vandaag paaseieren zoeken en rapen. Ze kregen hierbij hulp van 2 paashazen.
  • Sportmarathon 2017 was een groot succes! Een dikke pluim voor alle sportievelingen.
  • De leerlingen van de lagere school hebben hun fietsvaardigheid via een fietsparcours getest.
  • Op 9 oktober gingen de leerlingen van het 4de leerjaar op onderzoek in de Hondsbossen. Het was een fijne en leerrijke namiddag!
  • Vrijdag 24/02/2017 deelden we bekers van de dikketruienweek uit aan de klassen: de winnaar van de thermostaat was het 3de leerjaar, de winnaar van de fiets het 6de leerjaar, de winnaar van de tap de 2de kleuterklas, de winnaar van afval-arm de 3de kleuterklas, de winnaar van de schakelaar het 1ste leerjaar en tenslotte de winnaar van het wasrekje het 4de leerjaar.