Wie zijn wij?

De ouderraad vormt een toffe, enthousiaste groep ouders en grootouders, die, volledig op vrijwillige basis en steeds in overleg met directie en leerkrachten, mee willen nadenken, plannen en werken aan het opvoedings- en onderwijsgebeuren van de school.

Wat doen we?

Door deze samenwerking kan de ouderraad de school extra kansen bieden, zowel op financieel vlak, als adviesorgaan maar ook door af en toe een helpend handje toe te steken. De school kan dan ook steeds rekenen op de hulp van de ouderraad bij de organisatie van tal van activiteiten. Ook de belangen van de ouders in functie van het welzijn van onze kinderen staan centraal in deze werking. De ouderraad is daarom een eerste aanspreekpunt voor de school, maar zeker ook voor andere ouders en grootouders.

Wil je ook meehelpen?

Contacteer ons dan snel persoonlijk of via mail.

Voorzitter David Van Looy
Ondervoorzitter Natalie Hens
Penningmeester Lode Selders
Andere leden Liesbeth Busschots
Jan Courtois
  Vanessa Hölscher
  Els Otten
Anneleen Van Loo
 ALLE OUDERS ZIJN STEEDS WELKOM!